www.blagotvorendom.com

www.blagotvorendom.com +359 88 500 0492 info@blagotvorendom.com

Меню

ПРОЕКТИРАЙТЕ ДОМА СИ С ФЪН ШУЙ

Проект по Фън Шуй

Защо и с какво Фън Шуй може да ви помогне?

Домът е материалното продължение на душата. Ако енергията на мястото, където пребиваваме и най-вече където спим и работим по продължително време не протича правилно, ако е много бърза и агресивна или ако е неподвижна и застояла или може би наранена от остри ъгли или други неблагоприятни форми ние няма да сме здрави, а късмета и благоденствието ще ни се изплъзват, но ако пребиваваме в подредено, балансирано и с хармонична енергия пространство ние ще сме по здрави, с по-щастливи семейства и късмета и благоденствието ще са с нас.

Фън Шуй ни помага да разберем как външните и вътрешните фактори влияят на нашето здраве, жизненост, взаимоотношения и благосъстояние и ни дава възможност да ги управляваме в наша полза.

Как може да стане това

Използвайки хилядолетните знания на Фън Шуй ние ще изработим индивидуален и конкретен проект, който ще ви помогне да балансирате и хармонизирате енергията във вашия дом или офис и с това вие ще привлечете благоденствието, здравето и щастливите взаимоотношения за вас и вашето семейство.

Като пример Фън Шуй ни помага да разберем кои посоки са подходящи за входната врата на нашето жилище или офис в каква посока да спим или работим , къде да е леглото или бюрото ни и какви са подходящите цветове за всяко помещение и най-важното е, че това е съвсем индивидуално за всеки.

Това, което е полезно за един е болестотворно за друг, посоката в която е добре да спи един за друг е направо убийствена. Няма общовалидни правила. Това, което се пише като обща информация за Фън Шуй са принципни насоки, но следвайки ги сляпо, без да се отчетат индивидуалните нужди на всеки един от обитателите на дадено пространство могат дори да навредят. Спазвайки конкретни и индивидуални насоки ние можем да привлечем в живота си здраве, благоденствие и подходящите връзки.

 • www.blagotvorendom.com
 • www.blagotvorendom.com
 • www.blagotvorendom.com
 • www.blagotvorendom.com
 • www.blagotvorendom.com

Нека си припомним какво е "ЧИ".

ЧИ е жизнената сила в сърцевината на всички неща. Три са първични сили на ЧИ, които изграждат всичко съществуващо. Те са равностойни и еднакво важни.

 • Небесна ЧИ – това е първата сила на природата, идваща от Слънцето, Луната, звездите и планетите, свързана със съдбата и късмета. Това е небесния ни късмет.
 • Земна ЧИ – силите на планините, реките, пустините, долините и равнините, както и земното магнитно поле притежават ЧИ, която влияе на физическото ни здраве, темперамент и благополуЧИе. Това е земния ни късмет.
 • Човешка ЧИ- времето на раждане на един човек, както и неговите мисли, чувства и най-вече действия спрямо останалите хора формират нашата човешка ЧИ. Това е човешкия ни късмет.

Е, щом чрез нашите мисли, думи и постъпки можем да повлияем на нашия човешки късмет, а чрез Фън Шуй можем да повлияем на земния си късмет, то така имаме контрол на 66% от нашия живот.

Нима не си струва да го направим

Какво ще получите ако си поръчате проект по Фън Шуй?Основния принцип на класическия Фън Шуй е че се прави индивидуално и е съвсем конкретен за съответния човек и съответното жилищно или работно място. Няма общовалидни правила и съвети за балансиране на пространството. Всеки съвет и принцип са съобразени с индивидуалностите на хората живеещи или работещи там, както и с „хороскопа“ на пространството т.е как звездите влияят на Земята, а от там и на нашето пространство и как се променя това влияние във времето.

Поръчвайки проект по Фън Шуй при нас ще получите подробен и абсолютно индивидуално разработен проект, напълно съобразен с хората, които ползват това пространство и с специфичните характеристики на това пространство.

Ще получите анализ на екстериора около вашия дом или офис или как външните форми, били те природни или сътворени от човека влияят на вашата енергия и благополучие. Освен това вземайки в предвид личното МИН ГУА число на всеки, метода Ба Гуа или Ба Джай на разглежданото пространство и хороскопа на дома или метода на летящите звезди ще имате подробно описание на подходящите помещения и посоки за спане и учене или работа за всеки от обитателите на пространството, подходящите цветове за всяко помещение и нужните активации и/или лечения на енергията за всяко помещение във вашия дом и офис, така че да балансирате енергиите в дома си и да привлечете здравето, благополучието и щастието.

Опитайте, няма да съжалявате!

Необходимо е да имаме:

 • Cхема на пространството, а ако няма такава ние ще направим заснемане и ще изготвим нужните чертежи.
 • Tочната ориентация на жилището или офиса спрямо посоките на света, задължително измерени от нас.
 • Времето кога това пространство е построено и от кога се използва от настоящите обитатели.
 • Рождените дати на всички обитатели и кой кое помещение използва най-много.

Всички тези данни ще ни помогнат да изготвим така вашия проект по Фън Шуй, че да можем да извлечем максималното положително, енергийно влияние от жилището или офиса върху вас и вашето семейство, а така ще постигнем хармонията и баланса.


Кой ще изготви вашия проект?

Ние сме екип от хора със задълбочени познания в класическия Фън Шуй .
Познанието ни тръгва от Яп Чен Хай - един от седемте действащи към момента Фенг Шуй гранд майстори в света и продължава с много интерес и любов към това древно знание просъществувало през хилядолетията и донесло на мнозина баланс, хармония и просперитет в живота им.

А знаете ли, че изискването да обявят някой за гранд майстор е да има поне 30 човека, които в определен период от време след консултации и работа с този човек да имат хармоничен живот, чудесно здраве, прекрасно семейство, успешни деца и да са станали през този период милионери!

Цени

Цената е по договаряне!
Цената за индивидуален проект се определя на база брой етажи, квадратура и брой живущи в даденото пространство.
Обадете ни се!

Опитайте, няма да съжалявате

Галерия

by: nickisix.com